مركز المساعدة › الحساب والخصوصية

احذف حسابك

احذف حسابك وبياناتك نهائياً.

  1. البائع: روح للإعدادات. الزبون: روح لطلباتي.
  2. تحت، اضغط احذف حسابي.
  3. اضغط إيه، احذف كل شي عشان تأكد.

البائعين

يقفل متجرك ويحذف المنتجات والصور والفيديوهات والطلبات والزبائن. ورابط متجرك يوقف.

الزبائن

يحذف حسابك وبياناتك المحفوظة، ويشيل اسمك من سجل طلباتك. المتاجر تحتفظ بسجلها للطلبات اللي طلبتها منها.

نصائح

مواضيع قريبة